GRATIS #BRANDINGCHALLENGE

In 7 stappen een

onderscheidende bedrijfsidentiteit

#BRANDINGCHALLENGE

DE CHALLENGE IS GESTART OP MAANDAG 15 MAART 2021

Helaas kun je niet meer meedoen met de eerste editie van de #BrandingChallenge. Wil je bij de volgende editie als eerste op de hoogte zijn? Laat hieronder je contactgegevens achter en ik hou je op de hoogte 😉 !

Ontdek waar je 

onderneming voor staat!

Ben jij op zoek naar het onderscheidende vermogen van je onderneming en weet je niet waar je moet beginnen? Of merk je dat overal losse flodders liggen, in je aantekeningen en nog in je hoofd, en je daar geen touw aan vast kunt knopen? Dan is deze challenge iets voor jou. In deze challenge daag ik je uit om op zoek te gaan naar de identiteit van je onderneming.

Denk je nu: ‘Oh, maar dat heb ik wel al eens gedaan.’ Dan is deze challenge zonde van je tijd… NEE! Zeker niet. Als jij beweert dat je jouw branding goed op orde hebt, dan daag ik je juist uit om deel te nemen! Je zult zien dat ook jij van deze challenge dingen opsteekt.

Wat houdt

de challenge in?

✓ In deze challenge ontdek je waar je onderneming voor staat en wat jouw onderneming anders maakt dan je concurrentie.

✓ We gaan terug naar de kern van je onderneming.

✓ Je begint heel laagdrempelig met vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden. Het gaat er namelijk om hoe jij als persoon bent. Daarna gaan we een laag dieper. Hier wordt het al wat pittiger, maar YOU GOT THIS!

✓ Je gaat pitchen! Voor velen is dit spannend, maar pitchen is toch wel een must. Bij deze challenge heb je de kans om te oefenen. Alleen voor mij. Niemand die het ziet. Je bereidt je pitch voor, met mijn hulp, en daarna ga je het DOEN. Zie dit als een kleine coachsessie, waarbij ik je tips en tricks geef die je de volgende keer (voor het echie) helpen om het nog beter te doen.

✓ Je krijgt zelfvertrouwen in je pitch en dán kun je verder doorpakken!

✓ Met de feedback ga je alles wat je gemaakt hebt in de challenge finetunen én visualiseren. JAAAAA! Nu begint het pas echt leuk te worden. Trek die oude tijdschriften uit de kast, want dat moodboard gaat er zeker komen. En dan ben je bijna klaar met de #BrandingChallenge.

✓ We brengen in kaart welke plannen jij voor de toekomst hebt.

✓ Je leert hoe je ervoor zorgt dat je missie, visie en kernwaarden in lijn staan met jouw plannen.

✓ Je maakt een wishlist van stappen die jij in de toekomst wilt gaan zetten. En samen bekijken we hoe jij dat pad gaat bewandelen.

Binnen 7 weken ga je ál deze stappen doorlopen. Iedere week krijg je een nieuwe opdracht om de identiteit van je onderneming vast te leggen. Na 7 weken is de challenge voltooid en kun jij vol frisse moed de toekomst gaan realiseren die jij voor ogen hebt. Ben JIJ er klaar voor om stappen te zetten voor jouw ideale toekomst?

 


 

Kan ik deze challenge ook in één week (7 dagen) doen?

Dat zou kunnen, maar ik raad het af. Waarom? Omdat er veel denkwerk nodig is om de identiteit voor je onderneming te ontdekken. Vandaag denk je misschien ‘A’, terwijl je overmorgen weer ‘B’ denkt. Ik heb er daarom voor gekozen om één onderdeel van je identiteit per week te behandelen. Hierdoor kun iedere week zelf een geschikt moment kiezen om aan je opdracht te werken. Als stok achter de deur zijn er ook twee coachingsessies met mij inbegrepen in de challenge.

Ik wil ondernemers helpen om de beste ondernemer te worden die ze kunnen zijn. Dit betekent voor mij dat iedere ondernemer vanuit zijn of haar eigen kracht moet ondernemen. Terug naar de kern, want jouw kracht zit diepgeworteld in je persoonlijkheid.

#BrandingChallenge

Doe mee met de challenge en ontdek jouw onderscheidende bedrijfsidentiteit. 

Met de #BrandingChallenge ga je ervoor zorgen dat jouw bedrijfsidentiteit perfect bij jou past.

Ik vertel je hoe jij een onderscheidende positie in de markt ‘krijgt’.

Na de challenge ben jij als ondernemer gegroeid.

Je weet heel duidelijk te vertellen waarvoor jouw onderneming staat. En je weet ook wat je moet doen om die stip op de horizon te bereiken.

YOU GOT THIS! 💪🏼

Hiermee ga je aan de slag:

Week 1:

Hoe benut je jouw authentieke persoonlijkheid in je onderneming?

Week 2:

Wat zijn jouw kernwaarden?

Week 3:

Breng je droom(doelen) in kaart met je missie & visie

Week 4:

Persoonlijke coachsessie

Week 5:

Visualiseer je onderneming

Week 6:

Plannen voor de toekomst

Week 7:

Wat zijn de vervolgstappen?

Dit lijkt misschien veel…

Ik sleep je erdoorheen! 😉

Alle opdrachten heb ik klein en behapbaar gemaakt, waardoor het super makkelijk wordt om deel te nemen aan deze challenge. Bovendien zijn de opdrachten leuk, inspirerend én motiverend.

Mijn naam is

Lisa Rovers

Creatieve onderneemster sinds 2016. Positionering expert, marketingcommunicatie specialist & grafisch vormgever, maar hoe zal ik mezelf eens voorstellen? Visual identity improver? Bekt niet zo lekker, vind je wel? Kort gezegd help ik mijn klanten met ‘zichtbaar worden’ door ideeën te ontdekken en vorm te geven. Dat doe ik door mijn communicatiekennis te combineren met mijn vaardigheden op het gebied van grafische vormgeving. Hierdoor kan ik totaal oplossende projecten realiseren.

(Online) zichtbaarheid en personal branding zijn begrippen die vaak benoemd worden tijdens gesprekken met ondernemers. Jouw persoonlijkheid is namelijk een belangrijk aspect om een authentieke verbinding met je doelgroep te realiseren. Je moet karakter toevoegen aan je onderneming. Hoe je dat precies doet? Ik studeerde en experimenteerde met het karakter van mijn onderneming. De zoektocht naar het antwoord gaf mooie inzichten. Zoals dat de reis ernaartoe belangrijker is dan het eindresultaat. Met dit én andere inzichten help ik nu ook andere ondernemers met het bouwen van een fundament voor hun onderneming.